Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

huis te koop nazareth

Aangrenzend aan de keuken. Huis in Nazareth - Te koop Rustig gelegen open bebouwing met grote tuin te Nazareth.

Pin Op Dingen Om Te Kopen
Pin Op Dingen Om Te Kopen

Deze degelijke ruime te renoveren gezinswoning is centraal gelegen langsheen de as Nazareth-Eke.

. 16600m² EPC E 2 Slaapkamers 1 Badkamer RBF26598 Ontdek alle fotos en details. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. Nazareth 51 4471 AB Wolphaartsdijk. Eke Heerweg Automatische zoekopdracht aanmaken.

Alle huizen te koop in Nazareth. 475000 Huis. Ontdek alle huizen te koop in Nazareth deelgemeenten op Zimmo. Huis 3 slaapkamers te koop in Nazareth.

Huis te huur Nazareth. Huis 5 slaapkamers te koop in Nazareth. Wenst u op de hoogte gebracht te worden van zodra er nieuwe huizen te koop in Nazareth zijn klik dan hier. Nazareth 217 m² 1912 m² 4 kamers 1 badkamer huis Villa Carport Garage.

Op zoek naar een specifiek type. Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Vrijdag 26 augustus 1800. Woonhuis te koop Nazareth - Villa Garage.

De woning is gelegen op de splitsing van de Nazareth en Kerkhoekstraat waardoor u vrij weg kijkt vanuit de woonkamer. Huis 2 slaapkamers te koop in Nazareth. Te koop Rustig gelegen open bebouwing. Deze lichtrijke woning dateert van 1965 en is gebouwd op een perceel grond van maar liefst 1795m².

GEMEENTE NAZARETH 1 Een woonhuis met bijgebouw gelegen te Nazareth aan de Oudenaardseheerweg 139 gekend volgens titel en volgens huidig kadaster onder Nazareth eerste afdeling sectie E nummers 117F P0000 huis en 116M klein veeteelt. Op het lot 13 in de nieuwe uitbreiding van Zuiderbiesten in Eke bij Nazareth bouwt Danneels een stijlvolle gezinswoning in hedendaagse architectuur. Bekijk ons huidige aanbod huizen te koop Nazareth of bekijk ook ons overige aanbod te koop in Nazareth. Zimmo toont u het ruimste aanbod immo te koop in Nazareth deelgemeenten.

Het geheel is gelegen op 260m2 eigen grond en grenst aan het voetbalveld. 1 maand 3 slaapkamers 1 badkamer 570m 2. Grond te koop Nazareth. Contacteer ons via mail Bel ons Hou me op de hoogte.

ONLINE VERKOOP BIDDIT TE RENOVEREN HOEVETJE MET PERCEEL BOUWLAND te Nazareth Oudenaardseheerweg 139. Helaas staat het zoekertje met referentie 3255118 niet meer online. Huis te koop Louis van houttepark 28 9840 De Pinte. Nazareth 21 4431 AR s-Gravenpolder.

Aan de Nazareth 51 met woonkamer hal keuken badkamer en slaapkamer. Ontdek alle huizen te koop in Nazareth 9810 op Zimmo. Te koop Rustig gelegen open bebouwing met grote tuin te Nazareth. Aan de Nazareth in s-Gravenpolder mag Neeskens Makelaars u deze leuke tweekapper te koop aanbieden met twee slaapkamers en een ruime achtertuin.

This well-maintained villa is located in a quiet and residential area in the middle of the golden triangle of de pinte deinze and gavere. Vastgoedprijzen in de regio. Garage te koop Nazareth. Huis te koop.

Bekijk publicaties met fotos verkoopgeschiedenis en gebruik onze gedetailleerde filters om het perfecte pand te vinden. Blauwvoetlaan 15 Bezoek- en biedweek van maandag 22 augustus 0900 tem. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. De woning heeft een vloeroppervlakte van 62m2 inhoud van 173m3 op een perceel eigen grond van 270m2.

Huis te koop Bissegem. Appartement te koop Nazareth. Huis te koop 9700 Oudenaarde Bewoonbare opp. Nieuwbouw te koop Nazareth.

Laat gerust uw gegevens na voor eventueel bijkomende bezichtigingen Eerste bezoekdag zaterdag 13 augustusenkel en alleen op afspraak. Nazareth 217 m² 1912 m² 4 kamers 1 badkamer huis Villa Carport Garage. Op Realo vind je 14 huizen te koop in Nazareth. Huis 1 slaapkamer te koop in Nazareth.

Oudenaarde De Lijn - 44 - Gent - Nazareth - Oudenaarde De Lijn - 485 - Belbus Zingem - Oudenaarde met een halte op 1 minuut loopafstand. Deels woongebied deels woonuitbreidingsgebied. Vastgoedprijzen in de regio. Te koop Rustig gelegen open bebouwing met grote tuin te Nazareth.

Woonhuis te koop Nazareth - Villa Huis. Huis te koop Nazareth s Gravenstraat 189 A 1000 m². Vraagprijs op Zimmo in Nazareth Huis 3 slpk 33730833. Nazareth - Bewaard.

Huis 4 slaapkamers te koop in Nazareth. Laat ons weten naar wat je op zoek bent en je ontvangt dagelijks ons nieuwste aanbod die voldoet aan jouw criteria in je mailbox. Succesvol verkocht door Dewaele Gent. Appartement te koop in Nazareth.

Deze eigendom is uiterst geschikt voor wie wonen wil combineren met een vrij of zelfstandig beroep. This well-maintained villa is located in a quiet and residential area in the middle of the golden triangle of de pinte deinze and gavere. Huis te koop Nazareth. Steun Oekraïne Doneer aan Giro 555.

Pin Op Ons Nieuwe Landelijke Huis
Pin Op Ons Nieuwe Landelijke Huis
Ecohuis Dat Is Houtskeletbouw
Ecohuis Dat Is Houtskeletbouw
Pin Page
Pin Page
Pin Page
Pin Page
Met Een Zwart Dak Erop Huis Van 3 Gevels Te Koop Te Nazareth Voor 312 500 4667094 Huis Gevel Dak
Met Een Zwart Dak Erop Huis Van 3 Gevels Te Koop Te Nazareth Voor 312 500 4667094 Huis Gevel Dak

Posting Komentar untuk "huis te koop nazareth"